​Росіяни переймають досвід українців, як заробляти на дитячих кістках?

Вражаюча недбалість лікарів вбила кілька дітей у російських лікарнях, а чиновники намагаються лише заробити на цій жахливій історії 4,5 млрд.

Генерал-майор юстиції РФ Андрій Бунєв

Ледь почав стихати огидний скандал з випадком намагання заробити на дитячій смерті в Україні, а саме зі спробою Кулеби відхапати 300 мільйонів та засудити без слідства та суду Владу Трохимчук (дякувати Богу зараз слідство стає більш прозорим, бо знайшовся адвокат, який хоче висвітлити усю правду по цій жахливій справі), аж тут читаю та очам своїм не вірю:

"Трагедия в Черемховском психоневрологическом интернате случилась в августе этого года. За неделю с небольшим – с 5 по 14 августа – в больницах Приангарья, куда госпитализировали заболевших детей, умерли 4 воспитанницы заведения. Первый ребенок поступил в местную больницу еще 24 июля, а к середине августа в разных медучреждениях Приангарья было уже 23 воспитанника интерната. По следам трагедии в интернате Следственным комитетом было возбуждено уголовное дело по статье 293 УК РФ (ч.1) "Халатность".

Диагноз, приведший к смерти остальных детей, объясняется их основными заболеваниями. Это и патология мозга, и гидроцефалия. Только у восьмилетней девочки, умершей самой первой, диагностировали инфекцию, – говорила теперь уже бывший директор интерната Наталья Полатова, отстраненная от должности в первую же неделю расследования. – У второй девочки, погибшей 11 августа в возрасте 5 лет, смертельный диагноз записан как патология головного мозга, третьему ребенку – 5-летней девочке, умершей ночью 12 августа, – точный диагноз до сих пор не поставлен. А у девочки, скончавшейся утром 14 августа в возрасте 4 лет в областной инфекционке, куда ее перевели из Черемховской городской, врачи диагностировали тяжелую печеночную недостаточность.

Тем не менее спустя три месяца расследования следователи подтвердили, что именно дизентерия спровоцировала все осложнения и привела к летальному исходу.

А на последней сессии Заксобрания области глава СУ СКР Приангарья, генерал-майор юстиции Андрей Бунев откровенно заявил, что истинная причина гибели детей в интернате и других ЧП в подобных заведениях – огромный дефицит средств. В связи с этим есть предложение депутата Анастасии Егоровой – 4,5 миллиарда рублей, запланированные к погашению госдолга, переправить в детские учреждения".

Тобто, якщо лікарі проявили халатність, то їм треба дати 4,5 млрд? Так само як в Україні соцопіки погано виконують свою роботу через недбалість та халатність - і їм треба дати 300 млн? Цікава логіка. Цікава, але жахлива у своїй безчесній нахабності чиновників, які використовують будь-що, аби "вибити" кошти з бюджету!

В мене слів не вистачає - вони що, десь курси "як стати наволоччю" разом з Кулебою відвідували? Спадають на думку старі добрі слова святих людей - хвороби тіла заразні, але не всі, духовні хвороби заразні усі без винятку - мудрі слова. Виникає єдине питання - чи подобається українцям, які при владі, бути прикладом огидства навіть для росіян? Чи може нам час покласти край знахабнілим можновладцям? Які без зволікань здатні облити брудом, задушити тарифами чи навіть вбити. А нахабство їхне йде від безкарності, на жаль сьогоденне суспільство краще спалить живцем будь-кого з дітей України, аніж визнає свою помилку у виборі влади, і як наслідок визнає свою відповідальність за всі ті злочини влади які вона коїть.

Брати та сестри, милістю Божою благаю вас, будьте єдні у любові до ближнього, до України, бо як гине пліснява від промінів сонця, так згинуть наші вороги коли світло нашої єдної любові розіллється навкруги. Бажаю вам мира та добра.

Щиро ваш, о. Лука.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...