"Росіяни точно усвідомлюють свої цілі - знищити все, що не є російським", - політолог

Вони прекрасно розуміють, що це доведеться робити через велику кров і жертви, тільки воєнними методами, що живих українців "звільнити" вдасться небагато, але їх така картина цілком влаштовує.

Сємьон Багдасаров. Фото: скріншот з відео.

"Вчора на ефірі в Соловйова на "Россия-1" директор "Центра изучения Ближнего Востока и Центральной Азии" Сємьон Багдасаров заявив: "Хватит смотреть, как американцы терзают, уничтожают. Рассматривая вопрос православия, у нас должна быть единая программа освобождения Киева и всей Украины от мерзопакостных тварей, которые захватили власть. Мы очень толерантно себя ведём. Пора назвать вещи своими именами. Нам нужен жёсткий конкретный руководитель, который отвечал бы за Украину, под которым будут все ведомства. Главная цель – свержение мерзопакостного режима. У нас есть такие люди". От власне тому жодні розмови про "примирення" не можуть мати стосунку до реальності", - пише політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Росіяни всі точно усвідомлюють свої цілі: знищити Україну як незалежну державу, знищити українську церкву, знищити все, що не є російським. Вони прекрасно розуміють, що це доведеться робити через велику кров і жертви, тільки воєнними методами, що живих українців "звільнити" вдасться небагато. Але їх такий підхід більш ніж влаштовує. Вони готові до цього.

За такої позиції про яке "досягнення миру" може йтись? Мир як збереження суверенної України прямо суперечить цілям і задачам РФ. Тому і українським політикам не варто займатись самообманом, а тим більше – обманом втомлених війною виборців".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найкращі додатки для ставок 2023 року: рейтинг найкращих мобільних букмекерських контор

четвер, 18 квітень 2024, 19:21

Дізнайтеся про найкращі додатки для ставок на спорт для Android і iOS у нашому огляді. Встановіть додаток та отримуйте бонуси. Мобільні додатки,щоб робити ставки на спорт для андроиді iOS стали невід’ємною частиною життя беттерів. Їх важливість важко п...

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...