Росіянин спровокував чималу аварію на змаганнях "Формули-1" (відео)

​Російський пілот команди Toro Rosso Данило Квят спровокував масовий завал на першому колі дев'ятого етапу чемпіонату світу з автогонок у класі Формула-1. Епізод стався на трасі в Шпільберг Гран-прі Австрії.

Росіянин "проспав" старт зі свого 14-го місця і, наздогнавши суперника до першого повороту, не зміг впоратися з керуванням. Русский гонщик підчепив машину Фернандо Алонсо, яка в свою чергу влетіла в болід Макса Ферстаппена, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За підсумками інциденту дирекція гонки визнала росіянина винним з формулюванням "спровокував зіткнення" і покарала його проїздом по піт-лейн. В результаті Квят фінішував останнім, 16-м.

Перемогу здобув Вальтер Боттас з Mercedes. Другим приїхав Себастьян Феттель (Ferrari). Трійку на подіумі замкнув Даніель Ріккардо, який зміг відстояти свою позицію від пресингу Льюїса Хемілтона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...