"Караул, на мене полює хунта!": Журналіст-''кримнашист'' впав у паніку через ''погрози'' Києва

За словами Крістіана Вершюца, "країни ЄС і США, про це знають, але мовчать".

Крістіану Вершюцу стало страшно бути "посіпакою". Ілюстрація: Обозреватель.

Журналіст і репортер австрійської телерадіокомпанії ORF Крістіан Вершюц, який активно підтримує Кремль, заявив, що побоюється за своє життя після роботи в Україні. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на Kronen Zeitung, він попросив допомоги в уряду Австрії через те, що на нього нібито чинять тиск українські державні органи.

При цьому які саме, він не уточнив. "В Україні діють воєнізовані, ультранаціоналістичні групи, які погрожують журналістам, які висвітлюють із критичної точки зору політику керівництва України. Двох журналістів уже вбили, я не хочу бути таким", — запанікував пропагандист.

За його твердженням, "країни ЄС і США, про це знають, але мовчать". Вершюц також попросив владу Австрії домогтися видалення запису про себе на порталі "Посіпака — Агент Кремля", що відстежує іноземних пропагандистів, які працюють на Росію.

Як вказано в досьє Вершюца на сторінці проекту, він є прихильником російської окупації Криму, і в кінці липня 2018 року оприлюднив свій репортаж, у якому писав про "успіхи РФ у будівництві аеропорту в Сімферополі та будівництві Кримського моста", а також про "подолання міжнародної ізоляції Криму".

Також він поширював пропагандистські матеріали про "покращення життя кримськотатарського народу на території півострова", стверджуючи, що "тільки Володимир Путін повністю реабілітував татар". При цьому він часто розміщує на своїх сторінках у соцмережах фейкові новини від пропагандистських російських ЗМІ, які активно підхопили його заяву про погрози з боку Києва.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...