Російська арилерія гатила по житлових кварталах Торецька: В одному з будинків присипало дітей

Після огляду тілесних поранень у дітей не виявлено, однак вони дуже перелякані.

Ілюстрація:http://donbass.ua/

Сьогодні вночі, з 00:10 до 00:30, бойовики з артустановок 152 мм розстріляли житловий сектор Торецька. Про це у своєму Facebook повідомляє глава Донецької нацполіціі В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Сегодня ночью, с 00:10 до 00:30, боевики из артустановок 152 мм расстреляли жилой сектор Торецка.

Пострадал частный сектор: ул.Артема, 10/2; ул.Толбухина, 7/2, 8/2, 9/1, 10/1, 10/2; ул. Северная, 13; также здание отдела государственной службы охраны в пер. Гвардейском, 4.

Личный состав Торецкого отделения полиции был поднят по тревоге для оказания помощи жителям и разбора завалов. Ночью сотрудники полиции объехали поврежденные снарядами дома. К счастью, погибших и раненных нет. В одном из домов штукатуркой присыпало двух детей, после осмотра телесных ранений у них не обнаружено. Дети очень испуганы.

На месте обстрела продолжает работать следственно-оперативная группа Торецкого отделения полиции", - написал він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...