Російські бойовики готують провокації в районі річки Сіверський Донець, - Інформаційний спротив

Частина диверсантів займається облаштуванням своїх передових пунктів базування, а інша частина - веде постійне спостереження за позиціями ЗСУ в районі річки.
Росіяни готують провокації на Луганщині. Ілюстрація: Депо.

В районі населених пунктів Христове, Обозне і Паньківка на Луганщині з'явилися диверсійно-розвідувальні групи спецназу ГРУ ЗС РФ. За словами координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, всі бійці російського армійського спецназу переодягнені у форму місцевих бойовиків. Патріоти України пропонують далі ознайомитися із його міркуваннями мовою оригіналу.

«Часть диверсантов занимается обустройством своих передовых пунктов базирования, а другая часть — ведет постоянное наблюдение за позициями ВСУ в районе реки Северский Донец. Спецназовцы хорошо вооружены и снаряжены, имеют свой транспорт — внедорожники, пару микроавтобусов и грузовик. В группах отмечается высокий уровень дисциплины, а также действует строгий запрет на употребление спиртных напитков. Очевидно, в ближайшей перспективе стоит ожидать активизации диверсионно-разведывательной деятельности противника на участке Счастье — Песчаное — Станица Луганская», - зазначив координатор ІС.

У той же час командування «1-го армійського корпусу ДНР» різко перейнялося секретністю своїх позицій, які розкривають як місцеві бойовики, так і російські військові, виставляючи фото в соцмережах. Тому було прийнято рішення в наказовому порядку категорично заборонити всьому особовому складу «корпусу» здійсняти фото і відеозйомку в місцях дислокації, особливо бойової техніки, озброєння і добре видимих орієнтирів і позицій безпосередньо в бойових зонах.

«Это уже не первая попытка командования российско-террористических войск прекратить утечку подобной информации в соцсети и СМИ от местных боевиков, российских наемников и военнослужащих ВС РФ на Донбассе, которые любят позировать на фоне образцов вооружений и боевой техники и распространять фото в соцсетях. Представители „контрразведки“ боевиков в подразделениях уточняют, что отныне даже наличие фото или видео-камеры, а также использование мобильных телефонов с этими функциями непосредственно в боевых зонах будет рассматриваться как злостное и сознательное нарушение режима секретности и будет строго наказываться», - говорить Тимчук.

Крім цього, російські «радники» в підрозділах «ДНР» поставили завдання місцевому командуванню «в найкоротші терміни усунути недоліки і недоробки по секретності передачі інформації між частинами». Так як в деяких випадках, які були виявлені перевіркою, управління підрозділами проводиться по недостатньо захищених або взагалі відкритих каналах зв'язку. Однак в реальності у командного складу «1-го армійського корпусу ДНР» банально відсутні матеріально-технічні можливості для їх усунення.

«Это связано с острым дефицитом защищенных средств связи из-за крайне ограниченных поставок подобного оборудования и аппаратуры из РФ. В первую очередь это касается подразделений, укомплектованных местными боевиками и российскими наемниками. В подразделениях ВС РФ на Донбассе ситуация в этом вопросе намного лучше», - додав координатор ІС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...