"Російські війська віроломно покинули Сирію", - соцмережі відреагували на раптове рішення Путіна

​Тепер користувачі мережі обговорюють, коли Путін виведе війська з Криму і Донбасу.

Путін і Шойгу. Ілюстрація:www.ednist.info

Президент Росії Володимир Путін наказав з 15 березня почати виведення російських військ з Сирії. Він вважає, що завдання, поставлені перед Міністерством оборони РФ, в цілому виконані. про це пише сайт ТСН, інформують Патріоти України.

Проте для користувачів соцмереж рішення російського президента було несподіваним. Вони намагаються вгадати, де тут "Путін знову всіх переграв", але поки вгадати не можуть.

А український дипломат Володимир Огризко резонно зауважив, що після виводу російських військ з Сирії хотілося б чекати від Путіна таких же рішень з приводу Криму та Донбасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 11 травня: В день Кирила і Мефодія дізнаємось, яким буде літо

субота, 11 травень 2024, 7:05

Православна церква України 11 травня за новим стилем вшановує пам'ять рівноапостольних Кирила і Мефодія, творців церковнослов'янської мови. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучеників Дади, Максима і Квінтиліана. . День Кирила і Мефодія зда...

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...