Російський бізнесмен Чичваркін продав коньяк з "колекції Януковича" і передав гроші дітям загиблих бійців АТО (документ)

Деякі незручності, які несподівано з'явилися на шляху благодійника через особливості українського законодавства, вдалося подолати завдяки помічникам.

Євген Чичваркін. Фото: uduba.com.

Відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін перевів Фонду допомоги дітям загиблих в АТО героїв гроші, виручені з продажу "іменного" коньяку Януковича. Про це Чичваркін написав на своїй сторінці в Facebook і опублікував на підтвердження своїх слів фото чеків, передають Патріоти України.

"Финальная история про бутылку из Межигорья. Решил, как и обещал, все деньги перевести в Фонд помощи детям погибших в АТО героев. Оказывается, это невозможно сделать: по украинскому законодательству от моего имени можно перевести только 15 тысяч гривен разово в сутки в одном отделении. Бухгалтеры дружественной компанией бегали весь день по банкам", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...