Хіти тижня. "Путін закінчить не своєю смертю. Пам'ятаєте, коли лікували Єльцина, був такий лікар Дебейкі?" - російський бізнесмен

Євген Чичваркін заявив, що повернеться в Росію, якою керує Путін, тільки у труні.

Євген Чичваркін. Фото: соцмережі.

Президент РФ Володимир Путін помре насильницькою смертю. Таку думку висловив російський бізнесмен Євген Чичваркін, який проживає у Великобританії, передають Патріоти України.

На запитання "як закінчить Путін?", він відповів: "Не своєю смертю". І наголосив, що упевнений у цьому. "Пам'ятаєте, коли лікували Єльцина, був такий лікар [Майкл] Дебейкі?.. Я думаю, це найкращий випадок, який може бути", – зазначив Чичваркін. Він підтвердив свої слова, що повернеться в Росію, якою керує Путін, тільки у труні. "Нам дуже душно на одній частині суші разом... Гіпотетично можуть викрасти, але я для них абсолютно не небезпечний", – заявив бізнесмен. Чичваркін:

Американського кардіохірурга Майкла Дебейкі запросили в 1996 році в Москву як консультанта на операцію аортокоронарного шунтування першого президента РФ Бориса Єльцина, після якої той прожив ще три роки.

Джерело: 112 Україна

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: