"Россия будет вынуждена вернуть Крым" – політолог Ейдман

Хоча Крим для Путіна - дорога іграшка і запорука високого рейтингу, але скоро він змушений буде від неї відмовитися в умовах наближення економічного краху в РФ.

Ілюстрація:http://rusjev.net/

Президент РФ Путін продовжує виділяти значні кошти на утримання анексованого Криму, не дивлячись на величезні економічні проблеми країни. Для нього – це "дорога іграшка" і запорука високого політичного рейтингу. З такою думкою виступив російський політолог Ігор Ейдмaн, передають Патріоти України з посиланням на RUpor.

Проте, вся ця "кримська програма" скоро припиниться в умовах економічного краху Росії, що насувається. Наприклад, минулого місяця на Росії було зафіксовано рекордне зниження реальних доходів населення.

І знаходити гроші на Крим з кожним днем буде все складніше. Тому, загроза економічного краху сповна реальна. А разом з нею і Крим буде повернений до складу України, але це вже буде Росія без Путіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...