"Россия, что же ты за страна такая страшная и уродливая, совсем обезумела, дрянь", - російський блогер

Олександр Тверськой зізнався, що практично кожного дня читає історії загиблих українських воїнів, довго вдивляється в їхні обличчя і згадує їх, хоча не знав особисто.

Роман Корзун загинув під час обстрілу у Пісках. Фото: соцмережі.

Російський журналіст і блогер Олександр Тверський присвятив пост на своїй сторінці в Facebook пам'яті українського солдата Романа Корзуна, який загинув рівно два роки тому, 13 січня 2015 року під час обстрілу селища Піски, передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із його дописом.

"Нет, Роман не был каким-то известным человеком или знаменитостью. Он был простым солдатом, гражданином Украины, Человеком, который защищал свой дом. 13 января 2015 солдат Корзун погиб во время обстрела в поселке Пески Ясиноватского района Донецкой области. Награжден орденом "За мужество" III степени посмертно. У Романа остались родители. Больно", - написав Олександр.

"Какими же надо быть монстрами, чтобы не замечать эту войну или подбрасывать дрова в её костёр. Россия, что же ты за страна такая страшная и уродливая, обезумела, совсем обезумела, дрянь. Говорите, что не надо делить мир на чёрное и белое? А не пошли бы вы. В таких случаях все слова становятся мелки. Светлая тебе память, Роман", - так закінчив свій пост журналіст.

Пост Тверського отримав близько 650 лайків і більше 40 репостів. Найпопулярнішими стали коментарі про самого загиблого солдата і про те, що в українських селах і містечках чимало шкіл з меморіальними табличками на честь колишніх учнів, полеглих в АТО:

Інші користувачі висловлювали скорботу про загиблого і ненависть до Росії:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...