"Россияне - мерзавцы. Вы подонки и убийцы, даже если не нажимали на спусковой крючок. Это касается бурятов, сибиряков, и всех, кто живет в РФ" - Мирослав Гай

Обурення волонтера викликано цинічними провокаціями терористів, які напередодні обстріляли Щастя на Луганщині, важко поранивши в голову місцеву медсестру.

Ілюстрація:novynarnia.com

Російсько-терористичні війська, незважаючи на оголошення режиму припинення вогню, віроломно обстріляли Щастя з артилерії, поранивши мирну жительку, яка працювала медсестрою в дитячому відділенні місцевої лікарні. Військовий журналіст Мирослав Гай опублікував на у своїй сторінці в Facebook гнівний допис, в якому висловив своє обурення цинічними провокаціями з боку гібридної армії Росії на окупованому Донбасі 31 серпня, передають Патріоти України.

"Как же Вы все эксперты и все знайки за*бали.

Мы ведь про раненных и погибших не всегда пишем. В связи с определенными правилами. Вот сегодня "никто не погиб и не был ранен". Из таких 2 и 2 и 1 + гражданские. Гибридная война, блядь.

Прекращение огня, перемирие, режим тишины... Сегодня погибли ребята. Завтра режим тишины. День Знаний. Мы объявили день тишины, что бы дети спокойно пошли в школу.

БЛ*ТЬ. Мы не бомбим школы. Укры не бомбят жилые кварталы. На нашей территории подальше от РФ - МИР. Мы не бомбим города на оккупированых территориях.

Вчера, ублюдки наносили арт удары по Счастье и засадили два минных осколка медсестре детского отделения, сс*ка, в мозг.

Режим тишины. Пару минут назад, Авдеевка была в а*уе от ТИШИНЫ.

Русские, россияне - убийцы, мерзавцы и подонки. Это касается бурятов, сибиряков, и всех, кто живет в РФ. Вы подонки и убийцы, даже если не нажимали на спусковой крючок. Ад будет не в той жизни. В этой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...