«Россияне сильно возбудились из-за блокады. Кремлю нищий Ахметов и даром не нужен», - Заводюк

Жебраком Ахметов нікому не потрібний

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацію журналіста Олексія Заводюка, котрим автор поділився через Фейсбук. Далі мовою оригіналу.

Россияне сильно возбудились из-за блокады. Грозят конфискацией имущества Ахметова и интеграцией ОРДЛО в Россию.

Общественный Интеграционный комитет "Россия - Донбасс" вчера собрался на первое заседание в Ялте. Говорят, по этому поводу, Захарченко был трезв до самого окончания комитета.

Кому интересно видео заседания

Скорее всего, пока что это только угрозы и шантаж. Посмотрим, как будет дальше.

Интересно, в РФ понимают, что если они отберут имущество Ахметова на Донбассе, то здесь, впервые за 3 года, многие сильно похвалят РФ?

Кремлю нищий Ахметов и даром не нужен, потому что толку от него нищего для Кремля будет как с козла молока. Так что в Кремле наверняка сейчас думают, как призвать Рината к послушанию и не утопить такой драгоценный кадр во время порки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...