"России не удастся захватить Украину. У нее большие проблемы с Грузией": Панфілов пояснив, чому Москву чекає трагічний кінець (відео)

Росія повинна розділитися на великі території, на яких будуть проживати люди-носії зрозумілих для себе моральних принципів, вважає історик.

Олег Панфілов. Фото:Нreinvent.platfor.ma

В майбутньому Росію чекає дуже важка доля: через те, що це штучна країна, вона розпадеться на великі регіони. Таку думку в прямому ефірі Обозревателя висловив професор Державного університету Ілії в Грузії, журналіст Олег Панфілов, інформують Патріоти України.

"У Росії дуже важка доля. Доля, яка несе в собі відгомони 500-600 річної історії захоплень територій. За допомогою цих захоплених територій і народів, які не мають один до одного ніякого відношення, формувалася штучна країна. І Росію чекає не менш складне майбутнє.

Росія повинна розділитися на великі території, на яких будуть проживати люди-носії зрозумілих для себе моральних принципів", - зазначив Панфілов.

За словами журналіста, незважаючи на імперські замашки, Росія не має ні можливостей, ні сил створити новий Радянський союз.

Україна і ті країни, які після 1991 року стали незалежними, продовжать свій шлях до зміцнення своєї незалежності. Росія їм не зможе завадити. Росії не вдасться захопити Україну. У неї великі проблеми з Грузією, тому що Грузія 8 років тому показала, що просто так її захопити не вдасться. Нічого не вийде і з Білоруссю, тому що президент Лукашенко вже переорієнтувався на Захід", - підсумував історик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....