Розмови точилися навколо моралі: Юлія Тимошенко злилася в обіймах з Ганною Герман, - нардеп

Герман та Тимошенко заявили, що взаємоповага та прощення врятують Україну.

Ганна Герман та Юлія Тимошенко. Фото: соцмережі.

Екс-народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко по-дружньому обіймалися на Міжнародному ланчі на молитовному сніданку у Вашингтоні. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від БПП Сергій Березенко, передають Патріоти України.

"Вчера (3 февраля) посетил Международный ланч в Вашингтоне. Увидел много знакомых лиц как из Европы, так и с постсоветского пространства. Модераторы строили разговор вокруг морали и основных христианских ценностей, которые способны объединить мир ... На мое искреннее удивление, слово предоставили двум украинкам, женщинам, по словам модератора, сложной судьбы. Далее цитирую: "Политическим оппонентам, которые стояли по разные стороны баррикад, отстаивали разные ценности, но через умение прощать, сейчас называют друг друга не иначе как сестра", - написав Березенко.

Він додав, що кожна з жінок виступила з промовою, розповідаючи історію свого життя і труднощі, які їм довелося подолати. Речі зводилися до того, що прощенням і взаємоповагою Україна подолає свій внутрішній криза, і всі ми заживемо по-новому. "По завершении женщины обнялись и долго держали друг друга в объятиях под аплодисменты депутатов от оппозиции, которые сидели за соседними столами. Ни слова о внешней агрессии сказано не было. PS Посылаю вам фото этих женщин", - додав нардеп.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...