Розп'яті хлопчики заплачуть: Мережу підірвала побрехенька Ярмольника про порваного на львівських березах... негра (відео)

За словами російського актора, чорношкірого хлопця покарали за те, що він залицявся до білої дівчини.

Леонід Ярмольник. Фото: ria.ru.

Небилиці про те, що у Львові на березах порвали афроамериканця поширює російський актор і продюсер Леонід Ярмольник. На повному серйозі в одному з інтерв'ю він розповів про чорношкірого хлопця, якого "порвали на березах на Високому замку" у Львові, передають Патріоти України.

Ця заява, зроблена актором в 2014 році, тоді пройшла непоміченою. На тлі історій про "розп'ятих хлопчиків", якими частувала російська пропаганда своїх глядачів, очевидно вигадка Ярмольника дещо загубилася. Але, як то кажуть, рукописи не горять і відеорукописи теж.

Днями безглузда історія артиста знову була піднята інформаційними потоками. І зараз вона виглядає повним маразмом. Судіть самі. "В моїй присутності хлопця, який навчався в політехнічному інституті, чорного, який зустрічався з місцевою дівчиною, студенткою, порвали на березах на Високому замку, як в Середньовіччя", - заявив Ярмольник в ефірі "Дождя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...