Розплата за брехню: Russia Today послали подалі одразу три потужних сервіси, – блогер

Путінським посіпакам пояснили, що законослухняні і поважаючі себе сервіси не співпрацюють з особами, які перебувають під санкціями.

Головний редактор  RT Маргарита Симоньян. Фото: Politikus.ru.

Найбільший зарубіжний рупор Кремля - телеканал Russia Today - був проігнорований відразу трьома найбільшими соціальними сервісами, а також низкою американських ЗМІ. Про це пише у своєму ЖЖ блогер під ніком andreistp, передають Патріоти України і цитують далі:

"Сначала "RTшников" отфутболил Facebook, отключив для кремлевских пропагандистов возможность публиковать посты на англоязычной странице до вечера субботы. Также руководство Youtube отправило запрос о том, не сотрудничает ли канал с лицами, находящимися под санкциями.

Вскоре от сотрудничества с прокремлевским телеизданием отказался еще и мировой аналитический сервис Dataminr, который отслеживает публикации в Twitter, поставляя их специально для СМИ. Он вообще отключил RT от своих услуг, сославшись на пересмотр принципов работы компании с государственными масс-медиа.

В свою очередь, главный редактор RT Маргарита Симоньян удивилась, "что три крупнейшие соцсети в один и тот же день вдруг начали предъявлять нам где-то претензии".

"Одновременно несколько ведущих американских СМИ обратились с запросами о больших интервью, в которых они стараются выставлять нас душителями прав и свобод и пропагандистами, которые держат за горло американскую демократию", — убеждена она.

"Да, путинская подстилка, это заговор Мирового порядка, ЦРУ и Преората Сиона. Теперь Симоньян прямая дорога на рынок в Анапе – чурчхелой торговать", - отвечают Маргарите в комментариях.

Ранее Европарламент принял резолюцию о противодействии российской пропаганде. Телеканал RT в данном документе был признан одним из ведущих инструментов дезинформации Кремля с целью разрушения Евросоюза".

Нагадаємо, раніше Патріоти України повідомляли, що соціальна мережа Facebook обмежила російському пропагандистському телеканалу Russia Today публікацію постів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...