Розплата за Крим та Донбас буде страшною - Олександр Невзоров

Журналіст з жалем відзначає, що Російська Федерація знову набуває репутації "політичного неандертальця-пітекантропа з іржавою ядерною дубиною".

Олександр Невзоров. Фото:www.kp.ruВідомий російський журналіст, режисер і публіцист Олександр Невзоров вважає, що розплата за окупацію Росією Донбасу і Криму буде непорівнянна з вигодами, отриманими від цих авантюр. Про це він розповів в інтерв'ю LTV, зазначають Патріоти України.

"У випадку з Кримом зрозуміло, що відплата за цю ситуацію буде страшною і чутливою для всіх, - зазначає він. - Росія позбудеться найголовнішого - можливості брати участь в світовому розвитку. Страшна ціна за якийсь курортик. Росія знову набуде, на жаль, репутації політичного неандертальця-пітекантропа з іржавою ядерною дубиною".

Крім того, Невзоров впевнений, що Росія отримає страшну відповідь і за дії своїх "добровольців-відпускників" на Донбасі.

"Такі речі робити не можна, - вважає журналіст. - Хоча б з однієї простої причини: ніяких кадрів, жодних можливостей зробити це красиво, переконливо теж не було - це все вилилося в якусь уркаганську, кримінальну огидну історію. І ганебну, і не потрібну ні Росії, ні Україні, і нікому, крім декількох банд терористів, які тільки грабують регіон і не роблять більше нічого".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.