Розпочав кар'єру: Мріючи стати коміком, американець пограбував банк, а потім тікав голяка (відео)

​25-річний Олександр Спірбер пограбував банк в штаті Флорида, США, роздягнувся і пробігся по вулиці, розкидаючи награбоване.

Про курйозний інцидент розповідають Патріоти України з посиланням на видання Heavy.

Спірбер зайшов в банк, прикинувшись, що у нього в руках пістолет (насправді він тримав витягнутий палець в кишені). Переляканий касир видав йому сумку з 4700 доларів.

У момент, коли злочинець виходив з банку, в сумці вибухнув заряд з фарбою і забруднив йому одяг. Тоді Спірбер роздягнувся і почав розкидати гроші на вулиці.

Спірбер розповів поліцейським, що таким чином хотів почати кар'єру коміка. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...