Розтрощена, закривавлена голова лежала на розгорнутій Біблії, а збоку -- кисть...

Вбивство, що межує із сатанізмом

Жорстока розправа зчинила переполох в окрузі. На околиці невеличкого села Вікторівка у власній хаті до смерті побили 52-річного мешканця, а потім відрубали кисть, пише газета Експрес, повідомляють Патріоти України.

Пошматоване тіло першою знайшла колега, котра вирішила поцікавитися, чому чоловік не вийшов на роботу після вихідних. Від побаченого ледь не зомліла. Стіни, підлога, стеля і навіть посуд та інструменти на столі були забризкані кров’ю. На долівці -- мертвий господар. Його розтрощена, закривавлена голова лежала на розгорнутій Біблії, а збоку -- кисть...

Правоохоронці спершу розглядали версію сатанинського вбивства. Адже чоловік останніми роками ні з ким не конфліктував, хоча в молодості побував у в’язниці. Доглядав стареньку матір, яка мешкала в сусідстві, та допомагав односельцям. Зі всіма був приязний. І ось що в поліції з’ясували.

Того злощасного вечора в барі одного із сусідніх сіл пиячили троє чоловіків і жінка. Під час застілля молодиця згадала про якісь начебто образи від їхнього спільного знайомого. Тож вирішили поквитатися. Найняли машину і поїхали "в гості".

Перших підозрюваних затримали протягом доби. Ними виявилися 33-річна багатодітна мати та на чотири роки старший від неї чоловік. "Зловмисники ввірвалися до хати і кинулися руками та ногами бити господаря. Далі у хід пішла сокира. Коли бідолашний перестав подавати ознак життя, душогуби, аби приховати сліди злочину, кинули сокиру в піч, а самі подалися геть", -- розповідає в. о. обов’язки керівника Маньківського відділення поліції Віталій Чорний.

У загиблого потрощені всі ребра. Експерти припускають: його били обухом по голові щонайменше п’ять разів, а потім розрубали. Руку відрубали, коли чоловік ще був живий. Слідів сатанізму у вбивстві правоохоронці не вбачають. Кажуть, навряд чи Біблію поклали під голову навмисне.

У кімнаті був безлад, усі речі розкидані, вона могла і випадково там опинитися. Найімовірніше, це була хвороблива помста ображеної жінки.

А родичі висувають свою версію. Чоловік напередодні продав автомобіль, тож його закатували, щоб пограбувати. Ще двох злочинців поліція й досі шукає. За криваву розправу всьому квартету загрожує довічне позбавлення волі.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...