Розумна жінка: Щоб не розмовляти з Трампом, перша леді Японії приховала знання англійської

​Газета New York Times опублікувала інтерв'ю з Дональдом Трампом, в якому він розповів про саміт G20, що пройшов у Гамбурзі.

Під час вечері американський президент сидів поруч з дружиною прем'єр-міністра Японії і, згадуючи цю зустріч, поскаржився, що Акіе Абе, яку він назвав "приголомшливою жінкою", не знає ні слова по-англійськи, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Президент США розповів, що вечеря тривала майже дві години, і весь цей час дружина Сіндзо Абе не сказала Трампу навіть слово "привіт".

Однак раніше перша леді Японії демонструвала відмінне знання англійської. Журналісти згадали про її доповіді на одному з симпозіумів, де вона говорила англійською. Представники ЗМІ припустили, що на вечері в Гамбурзі Акіе Абе свідомо приховала знання англійської, щоб уникнути розмови з Дональдом Трампом.

А напередодні саміту G20 в мережі обговорювали інцидент з іншою першою леді, дружиною президента Польщі Агатою Корнхаузер-Дуді, яка відмовилася потиснути руку американському президенту.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...