Розумний гаджет від американського хлопчика рятуватиме життя дітей (відео)

10-річний малюк винайшов пристрій для дітей, яких зачиняють у спеку в машині.

Фото: infokava.comВід серцевих нападів через перегрівання у розпеченій сонцем машині із 1998 року померли 712 американських дітлахів, але завдяки Бішопу Кьоррі таких трагічних випадків можна буде уникнути, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

10-річний Бішоп із Техасу винайшов гаджет "Oasis", який моніторить показники температури повітря у машині й виставив його на краудфандингову платформу GoFundMe.

Коли винайдений 5-класником пристрій досягає певної температури, він починає випускати прохолодне повітря, а на мобільні пристрої батьків приходить сповіщення щодо надмірної спеки всередині авто.

Ідея виготовлення рятівного гаджета спала Бішопу на думку після того, як він дізнався, що 6-місячний син його сусіда помер після того, як батьки його залишили у перегрітій машині.

Для втілення ідеї у 10-річного хлопця була лише модель пристрою 3D-друку. Спільно з татом вони вже зібрали понад $24,476 на GoFundMe для серійного випуску девайсу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...