РПЦ спішить на поміч Кремлю: Патріарх Кирило пропагує бідність, злидні і розруху

Саме ці цінності повинні стати основою "русского мира".

Патріарх Кирило. Фото: Nnm.me.

Керівництво скандально відомої Російської православної церкви поширює в середовищі жителів Росії доктрину про те, що росіяни повинні змиритися з життям в злиднях, бідності і масовій розрусі. Саме ці цінності повинні стати основою "русского мира". Про це пише відомий журналіст Олег Чеславський на "Обозревателе", повідомляють Патріоти України.

Він повідомляє, що жителів Росії вже з перших років життя привчають до реальності, яка оточує їх. Молодих росіян з дитинства готують терпимо ставитися до бідного життя, постійної економії грошей і свідомо обмежують використання благ цивілізації, так як вони можуть породити "думки про зло".

При цьому країна перестане розвиватися дуже швидко, так як в цій системі не з'явиться жодних інновацій і модернізації країни.

Така позиція дуже вигідна російській державі і Кремлю, які в кризу управління Росією продовжують втрачати гроші і скорочувати фінансування соцвиплат. При цьому РПЦ і Патріарх Кирило виконують важливу функцію, щоб знизити планку життя у росіян, так як після нових догм падіння рівня життя не викличе у жителя РФ шоку і масових протестів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...