Руслана: "Якби не Майдан, було би ще гірше"

Ми могли би опинитися в країні, подібній до сьогоднішньої Росії.

Руслана Лижичко.

"Мене часто сьогодні запитують, чи не став Майдан причиною анексії Криму та війни на Сході. Все, що відбулося на Майдані, - це не було ініційовано однією людиною. Це відбулося на рівні масової свідомості", - написала співачка Руслана Лижичко на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

У якийсь момент люди зрозуміли, що більше не можна терпіти, що якщо з нами так поступають, то далі буде ще гірше. У якийсь момент ми зрозуміли, що ми ніхто в цій країні, що з нами не рахуються. У якийсь момент ми зрозуміли, що на нашому майбутньому поставили хрест, що політики і вищі ешелони влади зробили собі бізнес з країни. Ніхто навіть не думав про те, як ми, прості люди, маємо жити і чесно заробляти. Вони думали, що вони крадуть, то хай і інші якось крадуть. У такій країні було би неможливо жити.

Інакшого розвитку подій, напевно, не могло бути. Всі, хто були на Майдані, скажуть приблизно одну й ту саму фразу: "Іншого варіанту не було!" Я думаю, якби не Майдан, було би ще гірше. Ми би опинилися в країні, подібній до сьогоднішньої Росії. Зараз же у нас з'явився бодай шанс взяти ситуацію у свої руки. При тому, що сьогоднішня влада не краща за попередню, вони принаймні розуміють, що люди можуть за себе постояти, що в людей є характер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...