"Русские думают, что можно ввалиться в дом, убить тысячи людей, разграбить страну, а потом запеть "Розпрягайте хлопці коней", ожидая миллионы улыбающихся украинцев" - Романенко

Наївна демонстрація уявлень росіян про Україну як країну вареників, "чорнявих дівчин" і дурнуватого "вусатих дядьків", які дудлять горілку і готові танцювати гопака в будь-який момент, тільки мотивує нас йти від них подалі.

Фото:Комсомольская правда

Флешмоби в Росії, де ансамблі пісні і танцю на вокзалах виконують народні українські пісні, в черговий раз демонструють, що росіяни так нічого і не зрозуміли, що сталося в Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний експерт Юрій Романенко, інформують Патріоти України.

Pjrhtvf Романенко прокоментував масове виконання пісні "Розпрягайте хлопці, коні" на Київському вокзалі Москви в кінці листопада.

"Русские думают, что они споют постановочно пару раз "Розпрягайте хлопці коні" на Киевском вокзале под гармошку и украинцы сразу захотят дружить.

Русские не понимают, что эта их наивная демонстрация представлений об Украине как стране вареников, "чорнявих дівчин" і дурноватих "вусатих дядьків", що дудлять горілку і готовы танцевать гопака в любой момент, только мотивирует нас уходить от них дальше, потому что они хотят, чтобы мы навсегда оставались фольклорным народом, ублажающим их взгляд девственной недоразвитостью и наивностью.

Но самое отвратительное, что русские по своей наивности думают, что можно вот так просто взять, ввалиться в дом, убить тысячи людей, разграбить страну, возбудить по щелчку пальцев ненависть против целого народа через федеральные каналы, а потом взять гармошку, запеть "Розпрягайте хлопці коней", ожидая что миллионы украинцев начнут мгновенно танцевать гопака, блаженно улыбаясь при этом." - написав він

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...

Родич Тищенка є фігурантом справи щодо розкрадання 140 млн - журналістське розслідування

понеділок, 6 травень 2024, 23:03

Чоловік сестри нардепа Миколи Тищенка Герман Блінов став фігурантом справи про розкрадання коштів під час будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України. За даними слідства, 140 мільйонів у жовтні 2022 року як...