Рибалки спантеличені зубастим гермафродитом, якого вони випадково зловили

​Біля узбережжя Тасманії в Австралії рибалкам вдалося спіймати жахливу на вигляд істоту. Як передає видання The Sun, шокуюча знахідка називається глибоководна ящероголова риба Bathysaurus ferox.

Фото: invaders.com.uaСпійманий вид відрізняється присутністю в пащі сотень дрібних зубів і наявністю жіночих і чоловічих репродуктивних органів. Ця тварина – гібрид між рибою і ящіркою, водиться на глибині від 1 до 2,5 тисяч метрів, має величезні очі і нагадує вугра, оскільки має досить гнучке тіло, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Оскільки ці риби проживають дуже глибоко, а їжі там майже немає, їх залишилося дуже мало і вони намагаються триматися осторонь одне від одного. Якщо в пащу такої рибки потрапить кальмар або інший вид, вибратися, шансів немає. Полює ця риба, повністю занурюючись в пісок на морському дні і чекаючи жертву, після чого нападає і за допомогою своїх незвичайних зубів переміщує її відразу в глотку.

Bathysaurus ferox відноситься до риб гермафродитам. Вчені впевнені, що цей цей суперхижак еволюціонував для підвищення шансів на розмноження. Раніше стало відомо, що двоголового дельфіна спіймали рибалки з Голландії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...