"С одной заправки я отправил 617 своих рублей на бомбёжки в Сирии и на бандитов на Донбассе. Но народ молчит и поддерживает Путина", - Рабінович

Доходи росіян реально знизились, пальне подорожчало на 33%, однак путінську політику, як це не парадоксально, продовжують підтримувати.

Росіяни продовжують підтримувати... своє власне пограбування. Фото: Newsader.

"Заправил топливом свой пикап-трак. "До полного": 105,66 литра дизельного топлива по 38,29 за литр – всего заплатил 4 045,72 руб. Из этой суммы 617,14 руб. – это 18% НДС. С одной заправки я отправил 617 своих рублей на бомбёжки в Сирии и на финансирование бандитов на Донбассе. Только лишь с одной заправки, только лишь сегодня. "Приятно" осознавать себя соучастником "великих дел", - пише російський фінансист Слава Рабінович на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Кроме того, в 2017 резко подорожало топливо. Ещё в декабре на этой же бензоколонке литр дизеля стоил на два рубля дешевле. И вот, что получается… Сейчас литр дизеля стоит 38,29 руб., а рубль – 59,30 руб. за доллар. Значит, литр дизеля стоит 65 центов. Совсем недавно литр дизеля стоил 34 рубля, а рубль – 70 руб. за доллар. Значит, литр дизеля стоил 49 центов. 65 центов больше 49 центов на 33%.

За короткий срок цена литра дизельного топлива в России подскочила на 33% в долларовом выражении. А реальные доходы населения снизились. При этом народ безмолвствует и поддерживает путина. Без деб*лов путина не было бы!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...