"С проститутками из Европы у России проблемы": Журналіст висміяв заяви пропутінського політика з Німеччини щодо анексованого Криму

Такий собі Андреас Маурер заявив прокремлівському інформагентств, що "статус Криму повинен перестати бути каменем спотикання в німецько-російських відносинах".

Андреас Маурер. Фото:http://crimea.ria.ru

Працюючий в Росії український журналіст Роман Цимбалюк висміяв заяву глави фракції Лівої партії в парламенті німецького міста Квакенбрюка Андреаса Маурера про анексований РФ півострів Крим. Про це журналіст написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

Так, політик з ФРН заявив прокремлівському інформагентству РИА Новости, що "статус Криму повинен перестати бути каменем спотикання в німецько-російських відносинах".

"Складається враження, що з повіями з Європи у Росії проблеми. Раніше годували маргіналів з національних парламентів. Тепер для ньюзмейкерів підходять навіть депутати від невеликих містечок і сіл", - написав Цимбалюк.

"Головне правильно подати "глава фракції", хоча в містечку Квакенбрюк проживає 12 тис. чоловік. Але хіба це перешкода для роздумів на тему відносин РФ і ФРН", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...