"Сала та горілки не буває забагато": Як Україну представляють французам, які хочуть вивчити українську мову (фото)

Підручники української, які видають у Франції наполегливо вселяють читачу думку, що для українців головне в житті - це горілка, сало та футбол.

Французький підручник української мови. Фото: "Фейсбук".

"Друг купив собі курс вивчення української мови. Усцикаємося весь вечір. Після цілком притомної вступної частини, де французам пояснюються всі біди, що ставалися ща останні століття з нашою мовою, і де обіцялися подробиці української літератури, мистецтва і щоденного життя українців, ідуть отакі дІалоги", - написала письменниця Ірена Карпа на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.


На повторення, чьо). Бикотєка фор ева) імідж ніщо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...