"Саме такий типаж вітав прихід більшовиків до Києва в 1918 і першим здавав Крим і Донецьк": Блогер про Монтян

Саме Тетяна Монтян перша, задовго до Надії Савченко підняла тему примирення і всепрощення терористів. Було це в грудні 2014, коли пані Монтян їздила в гості до покійного бойовика Мозгового.

Тетяна Монтян. Фото: rian.com.ua.

"Розбанили нарешті. Виявляється, неможна писати про засилля військових експертів в українські ефіри. Бо це "розпалювання міжнаціональної ворожнечі". Ну, ок", - написала журналіст Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Поки мене забанили, тут обговорювали Монтян. Що можна сказати про Монтян.

1. Це той типаж, що загрозливіше від Столярових і Муравйових. Бо то заїжджі гастролери на гонорарній основі. А це людина, яка юзає державу ізсередини. Власне, саме Монтян перша, задовго до Надії Савченко підняла тему примирення і всепрощення терористів. Було це в грудні 2014, коли пані Монтян їздила в гості до покійного бойовика Мозгового.

2. Ми самі породили і виплекали таке явище, як "монтян". Так, вона популярна і має своє коло прихильників. На виборах 2014 вона отримала друге місце на окрузі 212. За рейтингом одного з каналів, вона в топ-5 популярних блогерів. Більше 10 років Монтян успішно балансує на образах ‪#‎онажемать‬, ‪#‎онажеадвокат‬, ‪#‎онажетелезвезда‬, ‪#‎онажеобщественник‬. В цивілізованій країні експресивну дамочку з матом-перематом уже б посадили чи змусили збирати використані презервативи і пляшки на узбіччі в рамках громадських робіт.

Нашій же богині все це сходить з рук. Вона глумиться, обкладає матами лузерів і нарощує армію прихильників. Це не Столярови і Муравйови, яких можна вислати і забути. Це такий собі гельмінт, який чудово почувається в кишківнику, і не виводиться рибячим жиром чи вітаміном С. Да, саме такий типаж вітав прихід більшовиків до Києва в 1918, і першим здавав Крим і Донецьк російським військам. Але #онажемать и #онажеадвокат, тому все сходить з рук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...