Хіти тижня. Присвятив пісню зрадниці Поклонській: В Одесі скасували концерт співака-прихильника "русского міра"

​Одеські патріоти помітили цікаву деталь — уже другий рік Слава Благов збирається виступити в Одесі 6 грудня, якраз на день Збройних сил України.​

Слава Благов. Фото: соцмережі.

В Одесі відмінили концерт українського співака Слави Благова, запланований на четвер, 6 грудня в Будинку культури села Фонтанка Одеської області. Такого рішення місцевої влади домоглася ГО "Люстрація Одеса". Про це організація написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Повідомляємо гурманам ватного шансону, що анонсований на 6 грудня 2018 концерт Слави Благова, який повинен був відбутися в Будинку Культури с. Фонтанка (передмістя Одеси) — скасований", — йшлося в повідомленні.

Активісти пригадали артисту його композицію "Ні ОУН-УПА", що стала неофіційним гімном прихильників "русского міра" в Одесі. Крім того, Благов написав пісню "Прокурор Наташа", випущену в 2014 році після анексії Криму Росією, і присвятив її кримському екс-"прокурору" Наталі Поклонській.

"Патріотичній громадськості Одеси згаданий виконавець відомий у першу чергу завдяки пісні "Ні ОУН-УПА", яка в середині 2000-х стала неофіційним гімном адептів "русского міра" в Одесі. А в 2014-му році, після анексії АР Крим Російською Федерацією, з'явилася нова пісня "Прокурор Наташа", яка стала хітом серед зрадників, цінителів "русского міра" і Новоросії. Цю пісню Слава Благов присвятив прокурору-зраднику України Наталії Поклонській", — йшлося в повідомленні.

Одеські патріоти помітили цікаву деталь — уже другий рік Благов збирається виступити в Одесі 6 грудня, якраз на день Збройних сил України. "Дивна річ, але очевидно для Слави Благова 6 грудня — це сакральна дата. Саме в День Збройних Сил України щорічно Слава Благов намагається на будь-якій сцені України виконати пісні, які співають колабораціоністи так званої "Новоросії", — зазначили активісти, наголосивши, що торік їм також вдалося не допустити виступу артиста в місті.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...