Самі жити за правилами не поспішають: Поліція з Одеси прогнала з траси інспекторів вагового контролю - журналіст

На трасі Одеса-Миколаїв інспекторам довелося прибрати ваговий комплекс, бо перевізники з "патріотами" заблокували роботу.

Фото: Facebook

"Нарікаючи на владу багато хто забуває, що й сам жити за правилами не поспішає." Про це пише у своєму Facebook журналіст Oleksii Bratushchak, інформують Патріоти України.

Чергове підтвердження цього надійшло з Одеси. Там почали слідкувати за вагою фур, встановили ваговий контроль. За правилами заборонено перевозити вантаж більше 40 тон.

Яка була реакція чесних українців? Ну звичайно ж невдоволення. Як це так, завжди возили більше за невеличкий хабар, а тут нас перевіряють і виписують величезні штрафи (суми йдуть на тисячі євро).

Щойно інспекція почала працювати, як десятки фур зупинилися, не хочуть їхати. Натомість під'їхали місцеві спортсмени. Ну, може, вони там кєди перевозять... І мєнти зі свого посту на в'їзді/виїзді з Одеси почали прямим текстом казати інспекторам - а не пішли б ви нафіг звідси, це наша корова, ми її доїмо...

У результаті подібних дій на трасі Одеса-Миколаїв інспекторам довелося прибрати ваговий комплекс. Бо перевізники з "патріотами" заблокували роботу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.