"Самостогін" поскаржився, що останній полігон в Україні відмовився приймати львівський сміття

Україна закрила останній полігон, куди Львів вивозив сміття. Про це у Facebook повідомив в мер Львова Андрій Садовий.

"Українська держава закрила останній полігон, куди ми могли вивозити ТПВ зі Львова. Раніше доступ нам повністю закрила Львівська область, згодом всі інші області. Останній полігон, з яким була підписана угода – приватний в Покровську Донецької області", - написав він.

Також Садовий повідомив, що сьогодні скликали комісію з надзвичайних ситуацій.

Крім того мер Львова повідомив, що сьогодні підписують угоду з французькою компанією на виготовлення проекту сучасного сміттєпереробного комплексу.

"Через годину підписуємо з французьскою компанією "Egis" угоду на виготовлення проекту сучасного сміттєпереробного комплексу та коригування проекту рекультивації старого сміттєзвалища. Угоду підписуємо в присутності пані Посол Франції – кошти виділяє французька держава", - повідомив він.

Як повідомляли Українські Новини, на цьому тижні 11 львівських фур з'явилися біля Дніпра.

Раніше жителі Горішніх Плавнів виявили місті гору свіжого сміття з "львівськими корінням".

Кривий Ріг намагалися в'їхати дві фури, завантажені сміттям, привезеним зі Львова.

При цьому комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Львівської міської ради констатує вивезення сміття з 75% майданчиків.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко вважає, що Садового можуть відсторонити від посади і притягнути до кримінальної відповідальності.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...