Самовиховання по-бандерівськи: Міський голова Краматорська разом з заступниками вирішив подужати державну мову

Андрій Панков зізнався, що добре розуміє українську мову, але не може вільно нею розмовляти.

Андрій Панков. Фото: 6264.com.ua.

Градоначальник Краматорська Андрій Панков разом зі своїми заступниками вирішили підтягнути знання української мови. Відсьогодні вони почали відвідувати регулярні уроки української мови. Про це мер написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Я вважаю, що кожен держслужбовець має не лише розуміти державну мову, а й використовувати її у повсякденному спілкуванні. Хочу відверто зізнатися, що у мене є проблема, яка існує у більшості мешканців Донбасу – я знаю та розумію українську мову, але не дуже впевнено розмовляю українською. Але я переконаний, що завдяки наполегливості та фаховим викладачам дуже скоро почну вільно спілкуватися українською. Закликаю й всіх городян долучатися до вивчання та використання української мови у повсякденному житті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...