"Саня, вали бородатого, а я тьолку": Блогерка розповіла про незабутнє новорічне свято із міліцейськими дітьми

Новий рік – це чарівне свято. Тільки будьте обережними, у ніжних дитячих руках іноді навіть плюшевий ведмедик може стати зброєю масового ураження.
Свято у дитсадочку може бути дуже специфічним. Фото: соцмережі.

Це був останній ранок в тому калейдоскопі передноворічних ранків, від якого у нас, служителів будинку Культурочки маленького містечка крутилася голова, боліла печінка й трохи злипалося. Усе було просто. Заїжджаєм на точку, ставим апаратуру, (костюми з восьмої ранку вже на нас), перераховуємо подарунки, потім дітей, потім знову подарунки. Потім Снігурка виступає, потім забігають плохіші й обіцяють вкрасти ялинку, але приходе дід Мороз і все рішає, - пише Татуся Бо для Оpinion, передають Патріоти України, та продовжує:

"Діти щасливі, танцюють, виграють конкурси, получають подарки і по сраці від батьків. Загалом стандартна програма для стандартних дітей, стандартного Нового року в стандартному містечку. Єдине що в цьому всьому було не стандартне – це те що старожил нашої агітбригади якось дивно водила очима і казала, загадочно, що попереду утрєнік для міліцейських дітей.

Я тоді вчила саме педагогіку і думала про дітей добре. Ну діти, то й діти, яка різниця чиї вони діти – всі вірять в добро, любов і казку. Погруженіє в атмосферу у нас почалося з порогу – на прохідній торбу Діда Мороза перетрусили. Потім пішли питання "огнєстрєл, колющі, рєжущі єсть?" Від таких інтимних запитань дід Мороз навіть під товстим шаром гриму натурально зблід і почав заїкатися.

Розкласти реманент нас пустили в кімнату зі стендами на яких зображувалося як знешкодити страшного бородатого злочинця. Я в тій вакханалії мала грати одного з плохішів. На паскудність мого образу за задумом мав вказувати макіяж дуже сильно "смоукі айс", дірявий капелюх з будячиною і решта поїденого міллю одягу. Перед початком, я вийшла в коридор, і тут іде чарівне хлоп’ятко, біляве, очки блакитні – іде, дивиться на мене і каже "Папка, а ти її із ружжя чи з пістолєта жахнеш?" Папка виписав синку потиличника, вибачився і повів малолітнього міліціонера в залу.

І от усе починається. Снігурка каже всякі красиві слова, співає, танцює, грається в щось чудесне з дітьми. Наступає наша черга, я і мій компаньйон по плохішам вриваємся в залу. І шось там далі таке традиційне, типу "щось ви всі тут такі занадто щасливі, треба у вас ялинку забрать чи шо". Насправді слів було значно більше і всі вони були у віршах, але хто його згадає після такої-то травми. У призначену мить я кричу: "Давай, рубай цю йолку!" і ми ліземо під ялинку. У цю мить діти мали злякатися, а дід Мороз такий заходив і нас сварив, дітей заспокоював, ялинку рятував, ми вибачалися і всі разом танцювали.

Але це в інших дітей так було. Міліцейські діти це вам не інші… Варто нам було полізти під ялинку, як хтось із тих малолєтніх міліціонерів закричав, "Саня, вали бородатого, а я тьолку". На нас полетів не тіки Саня і той, хто його звав. Зграя дітей з іграшковими мечами, пістолєтами, барбі й чарівними паличками, дубасила нас не по-дитячому. Снігурка пробувала їх відтягти й реально плакала, дід Мороз бігав колами й кричав батькам, "заберіть дітей". Батьки ретельно стежили за отработкой операції. Їх відривали від нас по одному. У маленьких дитячих ручках лишилося моє волосся, шматок бороди напарніка, четверть моєї спідниці, криси від капелюха. Якась щаслива і ретельна дитинка в костюмі кота в чоботях розсікла напарніку брову, а інша чарівна мальвінка з величезним бантом, так послала мене "на адєсу", шо на ранок я мала натуральний смокіайс під обидва ока.

Новий рік – це чарівне свято. Тільки будьте обережними, у ніжних дитячих руках іноді навіть плюшевий ведмедик може стати зброєю масового ураження. З того часу, коли всі хваляться новорічними пригодами, я багатозначно схиляю голову, мудро киваю нею і кажу – "А мене якось побили на дитячому ранку. Льогкі тєлєсні і ЗЧМТ" і всьо – я переможець по жизні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...