Савченко прокололась: Захарченко довів, що Надія - "засланий козачок" в Україні

Чому Росія так гарно піарить Савченко?

Савченко агент РФ. Фото www.ipukr.comСвоїми візитами до "ДНР" Надія Савченко дає всім зрозуміти, що за нею таки стоїть Росія. Такою думкою поділився блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Наблюдаю за реакцией противника на визит Савченко в Донецк. Стрелков, Безлер и Ходаковский злятся и не понимают, что происходит. Со стороны Захарченко наоборот - полная поддержка этого визита.

Очевидно, что российская сторона изо всех сил помогает Савченко пиариться. Понимая, что как политик Надежда очень слаба и выступления с трибуны не прибавляют ей рейтинга, ей дают проявить себя единственно доступным ей способом - скандальными визитами туда, куда всем остальным дорога закрыта, встречами с Захарченко и Плотницким, и прочими явно провокационными действиями, которые позволяют Савченко находиться в центре внимания", - написав він на своєму сайті.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...