Савченко "удружила" своїм товаришам по нещастю

Відомий російський адвокат Фейгін стверджує, що після історії з Надією стало важче привертати увагу до українських в`язнів Кремля.

Марк Фейгін заявив про це в ефірі ZIK, повідомляють "Патріоти України".

"Ведмедячу послугу надала Надія. Громадська думка в Україні після війни, Майдану дуже конспірологично і дуже загострено сприймає будь-який обман, будь-який виклик довірі. І Савченко, зробивши раптовий політичний кульбіт, від патріотичної повістки до аморфної повістки людинолюбства, які неможливо поєднувати, хоче дружити з тими, хто її жадав згвалтувати і розстріляти", - зазначив відомий адвокат і правозахисник, додавши потім, що "зміна у відношенні до неї сформувала аналогічне відношення й до інших полонених Російською Федерацією, і довіру до мене як адвоката. Хоча я привозив зовсім іншу Савченко".

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...