"Савченко изображает честную девку... очень грубо и грязно", - Невзоров

Журналіст вважає, що заклики Савченко безглузді, і вони не знайдуть відгуку.

Надія Савченко. Фото: РІА

Найімовірніше, російські спецслужби Надію Савченко не вербували, бо вона веде себе дуже грубо і брудно, і «агенту» такого б не дозволили. Про це журналіст Олександр Невзоров розповів в інтерв'ю «Эху Москвы», повідомляють Патріоти України.

«Вербування – це елементарна підготовка у вирішенні дуже складних завдань, вміння оминати гострі кути. У випадку з Савченко ми бачимо, що вона рве на собі тельник чесної і бравою дівки, яка намагається вирішити проблеми будь-якими способами», зазначає журналіст. За його словами, якщо б російські спецслужби дійсно взяли українського нардепа в обіг, вона не стала б вести себе так грубо. Крім того, журналіст вважає, що заклики Савченко безглузді, і вони не знайдуть відгуку.

Мова йде, за словами Невзорова, про заяву Савченко, що стосується обміну анексованого Криму на припинення військових дій на сході України. На думку російського журналіста, ні один нормальний українець після такої заяви не захоче підтримувати Савченко, і все українське суспільство не буде звертати уваги на її заяви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...