"Савченко изображает честную девку... очень грубо и грязно", - Невзоров

Журналіст вважає, що заклики Савченко безглузді, і вони не знайдуть відгуку.

Надія Савченко. Фото: РІА

Найімовірніше, російські спецслужби Надію Савченко не вербували, бо вона веде себе дуже грубо і брудно, і «агенту» такого б не дозволили. Про це журналіст Олександр Невзоров розповів в інтерв'ю «Эху Москвы», повідомляють Патріоти України.

«Вербування – це елементарна підготовка у вирішенні дуже складних завдань, вміння оминати гострі кути. У випадку з Савченко ми бачимо, що вона рве на собі тельник чесної і бравою дівки, яка намагається вирішити проблеми будь-якими способами», зазначає журналіст. За його словами, якщо б російські спецслужби дійсно взяли українського нардепа в обіг, вона не стала б вести себе так грубо. Крім того, журналіст вважає, що заклики Савченко безглузді, і вони не знайдуть відгуку.

Мова йде, за словами Невзорова, про заяву Савченко, що стосується обміну анексованого Криму на припинення військових дій на сході України. На думку російського журналіста, ні один нормальний українець після такої заяви не захоче підтримувати Савченко, і все українське суспільство не буде звертати уваги на її заяви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...