"СБУ ловить шпигунів по таємних резиденціях, а гниди тут в Києві працюють відкрито і роблять вигляд, що не розуміють про що мова" - блогер

​У центрі столиці проходили зйомки телепродукту, який робить партнер скандального каналу "Інтер" з окупованого Криму. Викликана на місце зйомок поліція просто порадила заклеїти номерні знаки скотчем...

Фото:https://site.ua/lirnyksashko/

На одній з вулиць Києва, де проходили зйомки серіалу, помітили автомобіль з номерами 92-го регіону РФ (окупаційний код Севастополя). Про це повідомив український казкар Сашко Лірник на сайті Site.ua, зазначають Патріоти України.

"Не так страшні московські воші, як українські гниди! Кому війна, а кому "мать родна" - це вже не смішно ні разу. Поки наші хлопці воюють і гинуть, в центрі столиці воюючої України українські гниди знімають "сєріальчік". Ну і хер з ними, нехай знімають.

А весь "цимус" в тому, "український партнер телеканалу "Інтер" , компанія FILM.UA. знімає дію "свого серіалу" із номерними знаками Російської Федерації.

Ну і хер з ним. Можна і криваву копієчку з Москви отримати - грошенята не пахнуть. Але використовуються номери із "регіону 92" . Ось сьогоднішнє фото. Якщо хто не знає, то 92 - це окупований "российский" Крим, Севастополь. Непогано, правда? В Києві.

Я помиляюся, чи наші владні органи заявляли протести до компанії Кока-Кола і інших, які сором'язливо малювали карту України без Криму? Дипломати наші надриваються на різних самітах, щоб не визнавали анексію півострова, Президент оголошує РФ агресором, і т. д.. Шо я вам розказую- самі добре все розумієте.

Не розумію лиш одного - чому ця курвівська компанія і ці "прости Господи" - кіношники до цих пір гуляють на свободі ?

У нас демократія? Але демократія не має нічого спільного із дебілізмом виконавців і імпотенцією влади.

Залишилося тільки привезти в Київ труп Мотороли, виставити його в Палаці Україна і йти всім цим покидькам цьомати його і робити пряме включення на каналі свого партнера.

Геройське СБУ ловить шпигунів і сепаратистів по таємним резиденціям і схронам, а гниди тут в Києві працюють відкрито і роблять вигляд що не розуміють про що мова.

Та ще й агресивно бикують, покидьки: "А в чьом ваши проблєми?"., " У нас болєє ширє міровозрєніє чєм у вас!"

Це ніби в 1942 році під кремлем прогулювалися б Гімлер під ручку з Герінгом, а доктор Гебельс їх би фільмував для "Völkischer Beobachter"

Викликана поліція сором'язливо порадила заклеїти номер і продовжувати зйомку. Галльоу!!!! Та якщо я начеплю фальшивий номер на автівку, то мене скрутять і машину відберуть. І це без всяких окупаційних витребеньок про "руссскій Крим".

Для чого тоді ці жертви, на які йде український народ, захищаючи свою державу? Щоб дегенерати відробляли окупаційні срібляники? Ось відео: Представник " гнид" хамить і "качає права". Ну і всі разом "включають дурочку". Інформацію взято тут з дозволу автора акаунту (Александр Попов) - пишаюся таким другом.

P.S. Що цікаво, друзі підказують, що "герой" відео- це Олексій Дмитрашківський, колишній офіцер прес-служби АТО. Ось фото. Недорого цінується честь українського офіцера.

(якщо не він, то прошу вибачення).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Украине ликвидирован основной боевой потенциал РОВ, но Европа как ни была, так и не готова к войне с Россией - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 1:45

Война России против Украины стала самой масштабной в Европе после Второй мировой. На третий год с начала полномасштабного вторжения российские оккупационные войска потеряли в Украине столько техники, сколько никогда не было и не будет у ряда стран ЕС –...

У Трампа розраховують, що ЗСУ втратять позиції, тоді Україна змушена буде піти на переговори і укласти якусь мирну угоду – а вже після США продовжать підтримувати, - Голобуцький

неділя, 12 травень 2024, 0:30

"Близький до Трампа America First Policy Institute підготував до випуску доповідь «An America First Approach to U.S. National Security»/ «Підхід «Америка понад усе» до нацбезпеки США» - і дещо з доповіді оприлюднило Associated Press. Основний зміст: до...