"Ура! Буду смотреть вместе с вами! В канун Нового года!": Зрадниця Ані Лорак похизувалась новим концертом на проросійському "Інтері"

Українці зможуть побачити виступ зрадниці Батьківщини напередодні Нового року.

Ані Лорак. Фото: скріншот з відео.

Зірка-зрадниця Ані Лорак на своїй сторінці в «Інстаграм» опублікувала новий пост, в якому повідомила, що глядачі телеканалу «Інтер» зможуть побачити її легендарне шоу з назвою «Дива», передають Патріоти України.

Зазначається, що українці зможуть побачити виступ зрадниці Батьківщини напередодні Нового року, а саме 29 грудня. «Ура! Буду дивитися разом з вами! Напередодні Нового року!», - написала співачка. Зазначимо, що думки підписників знаменитості розійшлися, в той час, коли багато казилися від люті через дану новину, інші зраділи, що нарешті зможуть побачити шоу в Україні: «Это история женщины, которая предала свою страну ради славы. Вы нам не нужны, у нас есть свои дивы», «Это история о женщине, которая накачала себя силиконом. Из-за чего постарела и пострашнела. И из-за чего ей изменил муж! С Клеопатрой и прочими дивами тут никак не вяжется.... Вывод: не колите себе в морду что попало», «Сплошная пошлость», «Тоже мне звезда!», «Наша Черновицкая красавица, умница!! Браво, умничка», «Интер! Молодцы, ждём концерт», «Ура!!!! Дождалась!!! Обязательно буду смотреть», «Настанет день, и вы вернётесь домой!!! Иногда шаги назад дают колоссальный скачок вперёд!!!».

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...