"СБУ на замітку": Опублікувано докази російського громадянства мера Одеси Труханова

Єгор Фірсов нагадав, що він та мільйони його земляків втратили свій дім через таких ось чиновників з російськими паспортами і виклав докази.
Геннадій Труханов. Фото: 5.ua.

Позбавлений депутатського мандату у Верховній Раді Єгор Фірсов наполягає на тому, що мер Одеси Геннадій Труханов має громадянство Росії. Про це він написав у своєму блозі на сайті видання Українська правда, передають Патріоти України.

"Управління Служби безпеки України в Одеській області заявило, що у мера Одеси Труханова немає російського паспорта. Нібито він був допитаний з цього приводу, все заперечував, і це послужило підставою для гучної заяви СБУ. Я "захоплююся" такою роботою служби", - написав Фірсов.

На його думку, "все це зайвий раз доводить, що між бандитами, сепаратистами і владою укладено договір". "Коли центральна влада зацікавлена в розслідуванні, прокуратура і СБУ діють дуже швидко і жорстко. Згадайте як мінімум недавнє переслідування Віталія Каська. Якщо СБУ не вміє працювати, я їм допоможу", - підкреслив екс-депутат.

За даними, отриманими Фірсовим, у мера Одеси, виходячи з документів, є навіть 2 російські паспорти: один виданий в Московській області, а інший в Дагестані. "Так що після Донецька кадирівці цілком можливо "приїдуть звільняти" Одесу. Труханов нібито втрачав паспорт, це послужило причиною отримання нового", - написав він, попросивши вважати цю публікацію його офіційним зверненням в правоохоронні органи.

"Я звичайно подам і письмову заяву, але вимагаю негайної реакції силовиків. Я прекрасно знаю, що таке мер-сепаратист. Я і мільйони моїх земляків втратили свій дім через таких ось чиновників з російськими паспортами. Якщо Труханов буде залишатися мером, вже завтра може виникнути Одеська Народна Республіка", - додав екс-нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Експерт назвав три найважливіші речі, яких Путін хоче від Сі Цзіньпіна

четвер, 16 травень 2024, 12:15

В рамках візиту до Китаю російський диктатор Володимир Путін хоче врегулювати платежі між країнами, домовитися про збільшення експорту газу та нафти і залучити китайські інвестиції. Про це в коментарі «Радіо Свобода» розповів китаїст Олексій Чигадаєв, ...

Дешево, але вражаюче ефективно: Росія не може зупинити незвичайний український літак-безпілотник - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 11:45

Останніми тижнями Україна використовує незвичну зброю для нанесення ударів у глибині території РФ: невеликі безпілотні літаки, начинені вибухівкою, що нагадують деякі варіанти літаків Cessna з пропелером. Про це пише Business Insider, передають Патріот...