СБУ виявила вражаючу схованку з боєприпасами під Харковом (фото)

У Чугуївському районі співробітники СБУ разом з поліцією виявили схованку з величезним арсеналом боєприпасів.

Боєприпаси. Фото:SecurSerUkraineСховище з боєприпасами виявили на Харківщині співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією, передають Патріоти України.

Схованка була облаштована поблизу села Башкирівка Чугуївського району області. Правоохоронці вилучили зі схрону п’ять пострілів до станкового протитанкового гранатомета СПГ-9, один до ручного протитанкового гранатомета РПГ-7, дві протитанкові міни ТМ-62, цинк зі снарядами до 30-ти міліметрової гармати та понад дві тисячі набоїв до автомата Калашникова.

За інформацією спецслужби, боєприпаси були ввезені до Харківської області з районів проведення антитерористичної операції.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні процесуальні дії.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...