Терористи "спалились" із тестуванням "свіжих" ДРГ на Донбасі

Військовослужбовці ЗС Росії переодягнені в "збірну" військову форму, але іноді нашиваються нашивки і шеврони вже розформованих або знищених формувань.

Російські військові на Донбасі. Фото: People IN.Одразу на кількох ділянках командування окупантів "обкатує" "свіжі" ДРГ з військовослужбовців частин і підрозділів спеціального призначення Збройних сил Росії, особливо активно - на приморському напрямку і вздовж Сіверського Донця. Про це повідомив народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його даними, застосування таких ДРГ відбувається традиційно з дотриманням всіх заходів маскування і дезінформації.

"Військовослужбовці ЗС Росії переодягнені в "збірну" військову форму (іноді носять "знаки відмінності" формувань "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР". Бувають проколи - нашиваються нашивки і шеврони вже розформованих або знищених формувань", - повідомив Тимчук.

Він додав, що контакти представників цих ДРГ з місцевим населенням і представниками інших окупаційних формувань зведені до мінімуму. Також організовані автономні системи матеріально-технічного постачання.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...