"Секс буде публічним": Костянтин Боровой про політику Трампа щодо України і Росії

Путіну доведеться тепер зіткнутися не тільки з "перезавантаженням-перевантаженням" , але й з реальною політикою Америки, і кохання Кремля до Трампа швидко перетвориться на нерозділене.

Дональд Трамп. Фото: Вести.Ru.

І українська діаспора в США, і прихильники президента Росії Володимира Путіна зробили ставку на переможця президентських перегонів Дональда Трампа, однак одна зі сторін зіткнеться з "нерозділеним коханням". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив російський опозиційний політик, колишній депутат Держдуми Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Дуже дивний консенсус склався сьогодні в Росії. Прихильники режиму, затоптуючи один одного від нетерпіння, поспішають повідомити своїм співгромадянам, що Трамп - наш. Опозиціонери, вражені цим недалекоглядним твердженням, розуміють, що Путіну доведеться тепер зіткнутися не тільки з "перезавантаженням-перевантаженням" , але з реально політикою Америки.

Але з пропагандистами хіба посперечаєшся? Можуть і битися почати, коли над ними будеш сміятися", - пише Боровий.

За його словами, особливо милим є твердження офіційної пропаганди, що Трамп за багатополярний світ і скоро взагалі віддасть Україну Путіну.

"Українська діаспора в США, яка одразу підтримувала Трампа і зробила чимало для його перемоги, з українською хитринкою спокійно спостерігає пароксизм нерозділеного кохання Кремля.

Коротше, всі люблять цього хлопця. Але для когось ця любов буде без відповіді. Але секс, майже напевно, буде цікавим і публічним. Як говориться в улюблений анекдот Путіна: "Можеш одягнути, що хочеш - у будь-якому випадку ви*е", - вважає Боровий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.