Сексі-фея і барбі в панчохах: Найбезглуздіші сукні випускниць за останні роки

Дівчата завжди знайдуть, чим здивувати своїх вчителів та батьків.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Сьогодні в школах пройшов останній дзвінок. Поки випускники ще не встигли виставити фото своїх нарядів в соцмережі, ми зібрали ТОП найепатажніших образів школярок за останні роки. Найбільше здивували учениці з Дніпра та Запоріжжя, зазначають Патріоти України з посиланням на vgorode.

Ще трохи і на останній дзвоник і випускний можна буде продавати квитки як на показ високої моди. Віолетта з 7-ої школи в Синельникове здивувала нарядом всю Україну. У своїй сукні вона нагадувала фею-переростка з "Пітер Пена".

Сукня дівчини складалася з штучних квітів і пишної спідниці. Доповнювали образ яскраво-синє волосся і різнокольорові довгі нігті. На ногах випускниці були сріблясті босоніжки на високих підборах, від яких йшли помаранчеві стрічки з квітами. Дівчина закінчила школу в 2012 році, але фото її вбрання досі публікують в мережі. Сама Віолета цього нітрохи не соромиться. Більш того, дівчина навіть провела в соцмережі голосування, запропонувавши вибрати найкраще вбрання між її "квітковим вибухом" і напівпрозорою тунікою Насті Фоменко ("голої випускниці" з Павлограда).

Анастасія Фоменко теж закінчила школу в 2012 році. Тоді 17-річна учениця школи № 15 в Павлограді піднялася за атестатом в прозорій мереживній сукні, через яку просвічувалася нижня білизна. Туалет доповнили панчохи і яскраво-червоні туфлі.

Мати дівчини - вчителька в тій же школі, яку закінчила Настя. Про те, що дочка з'явиться на випускному в такому вигляді, батьки знали. Незабаром після того, як фото наряду Насті облетіло всю Україну, дівчину запросили знятися для кількох рекламних кампаній, запропонували роботу моделлю в Італії, а журналісти взяли у неї інтерв'ю.

Сукню цієї випускниці із Запоріжжя просто здуло вітром. Вона складалася лише з обшитої стразами білизни і шматка чорної тканини.

Наряд дуже нагадує костюм для виступу на турнірі з бальних танців. Можливо, дівчина просто хотіла заощадити і вирішила не купувати нову сукню.

Конкуренцію їй склала дівчина, яка забула надіти на випускний нижню білизну.

Однак лаврами слави Насті Фоменко довелося все-таки поділитися. У "голої випускниці" з'явилися конкурентки. Одна з них - Настя Прудка, яка вбила всіх на останньому дзвонику своїм вбранням. Дівчина одяглася в біло-рожеву сукню і білі панчохи, а також одягла перуку, щоб стати копією Барбі.

Пізніше "лялечка" зняла перуку і змінила сукню на чорне. Правда, змінилося не багато.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...