"Семеро настамнетів демобілізувалися й увійшли до числа "кожний двохсотий житель роїсі", - блогер

В наших військових є втрати, але вони не були марними - ЗСУ контролюють нову важливу ділянку.
На Світлодарській дузі. Фото: соцмережі.

"Вчорашні погані новини з фронту (зараз відомо, що вчора в нас загинули троє бійців, четверто дістали поранення) змінилися добрими – на Світлодарській дузі наші хлопці розширили свої позиції, відібрали в хобопоців добряче спланований та вибудуваний бункер (ще Толкін писав, що орки понад усе полюбляють вибудовувати собі все, що може прислужитися війні та вбивству)", - пише Дід Панас у блозі на сайті 24tv.ua, передають Патріоти України, та продовжує:

"Окрім того, семеро настамнетів демобілізувалися й увійшли до числа "кожний двохсотий житель роїсі", а ще дев'ять витягнули трьохсотий виграшний квиток і мають шанс зіграти в призову гру "в ящік".

Наших хлопців це не поверне, але хоч би ця гірка втіха полишилася тим, хто живі й продовжують захищати нас із вами".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...