"Сенцов должен прекратить голодать. Ничего, кроме бессмысленной смерти и горя его близким, это не даст" - Кох

На думку російського політика, Путіну байдужа доля українського режисера.

Альфред Кох. Фото:Интерфакс

У разі загибелі українського політв'язня Олега Сенцова через голодування у російській в'язниці проти президента Росії Володимира Путіна не введуть нових санкцій. Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook колишній віце-прем'єр РФ Альфред Кох, інформують Патріоти України.

"Сенцов должен прекратить голодать. Его смерть ничего не даст. Украине он до фонаря. Там выборы начинаются - не до него. На Западе - он тоже никому не нужен.

Покричат, повозмущаются и все успокоится. Никто воевать с Путиным не будет. И новых санкций из-за этого - не введут. Там и старых достаточно. А уж как он Путину безразличен - это, я думаю, и сам Сенцов понимает.

Короче, ничего кроме бессмысленной смерти и горя его близким это не даст. Живой он принесёт больше пользы чем мертвый. Это как пить дать", – написав він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...