Сергій Притула: я в Росію з гастролями не поїду. А знаєте чому?

Гуморист, шоумен, волонтер та благодійник не належить до тієї породи артистів, котрі люблять тріщати про особисте коханого наліво та направо. Однак гастрольний тур, яким разом з колективом вирушає Україною вимагає більшої відкритості, ніж звик.

Сергій Притула

Патріоти України пропонують ознайомитися з тим, що тернопольчанин розповів в інтерв’ю виданню 056.ua.

- Ви зі своєю командою і шоу подорожуєте по всіх містах України. Що, в першу чергу, хочете відкрити для себе в новому місті, і чим Дніпропетровськ відрізняється для вас від інших українських міст?

- Ми, відверто кажучи не так на когось подивитися, як себе показати. А ось коли будемо кататися не як гумор-шоу, а туристи, тоді і будемо щось для себе відкривати. Я вважаю більш необхідно відкрити людям новий горизонт українського гумору, а саме сучасний україномовний гумор. А коли є час і натхнення, то ми з хлопцями наймаємо екскурсовода і ходимо кілька годин з екскурсією по місту. А Дніпропетровськ якраз і відрізняється від багатьох міст тим, що ми вже самі по нього можемо екскурсії проводити. Всі учасники «Вар'яти-шоу» грали в Днепролізі КВН. У нашому колективі 3 чемпіона Дніпровки і 4-віце чемпіона.

- Шоу "Вар'яти": як виникла ідея створити його і за якими критеріями відбирали учасників в свою команду?

Критерії відбору були чіткі: актор і автор в одній особі, який пише і грає гумор український. Ну і звичайно ж якість матеріалу.

- Розкажіть про нову концертну програму, з якою приїдете до Дніпропетровська?

Дуже хочу побачити хоч одного представника гумористичного «цеху», який буде розповідати про те, з чим приїжджає. Розповідати про гумор - це не дуже правильно. Тому що той чи інший жарт доречний в правильному місці, в правильний час і перед відповідною аудиторією. А розповідати щось типу: «ой, знаєте, у нас так весело, у нас така кльова програма» - ну погодьтеся, дурість повна. Буде все те, що є в рекламі -2 години гарного настрою і повністю нова програма. Це наша принципова позиція - кожен новий концерт повинен бути наповнений новими жартами. Не думаю, що глядачеві цікаво прийти на концерт і ще раз вислухати або подивитися на 2 години тих же жартів і номерів, які він уже бачив.

- Розкажіть про вашу сім'ю, чи плануєте ще дітей?

- Я одружений. У мене є син. Я б хотів ще дітей, але я їх не планую, бо діти - це не гастрольний графік, а милість Божа. Якщо Боженька дасть - буду дуже щасливий.

- На «Новому каналі» ви один з найпопулярніших ведучих, а який з ваших проектів найулюбленіший для вас і чому?

Я не можу виділити той чи інший проект. Займаюся тим, що люблю. А коли любиш, то на номери в рейтингу участі не ділиш. Ви ж не запитаєте у мами, кого з чотирьох дітей вона любить більше, а кого менше?

- Ви часто ведете передачі або берете участь в різних проектах з іншими відомими ведучими / коміками. З ким працювати найприємніше? З ким навпаки - неприємно?

Я прекрасно вживаюся на майданчику з усіма ... Інша справа, як напарники відносяться до роботи зі мною? Але це вже, напевно, потрібно питати у них.

- Кого вважаєте найкращим «Ревізором» - Ольгу Фреймут або Вадима Абрамова? І чому.

- Дивлячись за якими критеріями судити. Якщо за рейтингами - то Абрамов, якщо по впізнаваності - то Фреймут. Якщо по роботі на досліджуваних об'єктах - то знову Абрамов (він більш чітко дотримується правил і не висмоктує зачіпки з пальця, і, на відміну від Ольги Михайлівни, ще не змішує в кадрі приватне і професійне), а якщо судити по чіткості перетворення телевізійного образу в БРЕНД і заробляння на ньому грошей, то Абрамову Фреймут не наздогнати ще років 5-ть. Як глядач свою думку чітко сформувати не можу, тому що не є цільовою аудиторією програми «Ревізор».

- Чи не плануєте спробувати себе в новому амплуа?

У мене зараз є амплуа телеведучого, конферансьє і глави гумористичного шоу, волонтера і батька. Поки вистачить. Якщо ще кудись піду - маякну!

- Які шанси у нашої збірної у Франції і чи збираєтеся самі відвідувати матчі Чемпіонату Європи?

- Євро збираюся, але всі плани можуть зруйнувати зйомки. Якщо Варнава не зможе зніматися в «Хто Зверху?» У серпні, то будемо знімати в червні, відповідно всі Євро я пропущу в павільйоні. А шанси збірної ... якщо правильно налаштуватися - з групи вийдуть. Група не з легких. І я навіть не про німців. Поляки в групі зайняли 2-е місце відставши від тих же німців «аж» на 1 очко. Зате примудрилися забити в груповому раунді на 9 м'ячів більше ніж німці. Тобто в середньому на 1 гол за матч. Ви чуєте, як це звучить: «поляки обійшли німців за показником забитих / пропущених». Фабіанський, Гжегош Крихов'як, Роберт Левандовський - ці прізвища мене бентежать. Думаю «заруба» буде сильною. І Айріш не варто списувати з рахунків.

- По мережі досі гуляє ваше фото з Євгеном Коноплянкою, а з ким ще з футболістів збірної або «Дніпра» підтримуєте дружні стосунки?

- Я в тій чи іншій мірі знаю практично всю збірну. «Старших» трохи більше, «молодих» поменше. З «Дніпра» краще знаю Зозулю, оскільки, він теж активно займається волонтерською діяльністю і ми часто перетиналися по цій темі. Ще Федю знаю.

- За який клуб вболіваєте?

За тернопільську «Ниву»! А якщо говорити про «прем'єрку», то я все життя за «вісь добра» - Львів-Київ-Дніпро!

- Що думаєте про перехід Євгена Селезньова в російський клуб? Якби вам запропонували найбільший гонорар в вашому житті, поїхали б до Росії з концертами?

Я нічого не думаю про перехід Євгена Селезньова в російський клуб. Уявляєте? Нічого! Я кожен день думаю про свою роботу, про колектив з 10-ти чоловік, який треба годувати, про поведінку сина в школі, про солдатів в АТО і те, що їм потрібно придбати і про зростання долара, який щомісяця ускладнює ці закупівлі, про реабілітаційний центр, який я утримую в Тернополі, про те, що мамі 3 операції зробили за 3 місяці, про те, що через зайнятість на роботі бачимося з дружиною по півтори години на добу, коли пізно ввечері сходимося додому ... і тут я все це відставити і задуматися про перехід Селезньова у Кубань. І мені по-хе-ру! Щоб здоровий був. Він багато зробив для Збірній і для клубу. Ні ви не в його шкірі, ні я. Перейшов? Ну нехай він тим париться, а не ми! А я в Росію з гастролями не поїду. Ці дві орбіти просто не перетинаються. А знаєте чому? ТОМУ ЩО Я НА СЦЕНІ ПРАЦЮЮ НА УКРАЇНСЬКІЙ!!!

- Чи не думали балотуватися до Верховної Ради? Пропозиції надходили?

- Думав. Потім передумав. Зараз є пропозиції. Знову задумався.

- Про що мрієте найбільше?

- Щоб настав мир і близькі були здорові.

Бліц-опитування:

Улюблений фільм: «Пропала грамота».

Улюблений актор: Гойко Мітіч.

Улюблена книга: «тореодори з Васюківки».

Улюблений співак / співачка / група: постійно змінюються.

Улюблена марка одягу: 肛交 口 - улюблений китайський бренд.

Улюблений парфум: відсутній.

Улюблена кухня: українська, грузинська, італійська, чеська.

Улюблена марка машини / машина на якій їздите ви: Range Rover.

Найдорожча ваша покупка: попереду!

Шкідливі звички: так я вам і розповів!

Улюблене місце для відпочинку: Карпати.

Улюблене місто в Україні: Тернопіль.

Три речі, які ви б взяли на безлюдний острів: я категорично відмовляюся від перебування на безлюдному острові.

Брюнетки чи блондинки: розумні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...