"Севастополь вознамерился установить границы. Типа Крым возвращаем, а "Севастополь - русский город". Кремлевская крыша шуршит шифером", - Сотник

Російський журналіст вважає, що ставлення до Росії в світі зміниться тільки "через головні похорони і поминки по путінізму".

Саша Сотник. Фото: Детектор медіа.

Росії доведеться повертати і Крим, і Севастополь одночасно, а не частинами. Про це написав в Facebook російський журналіст Олександр Сотник, коментуючи намір "влади" Севастополя визначити межі з Кримом, передають Патріоти України.

"Севастополь намірився встановити межі з іншим Кримом. Типу Крим повертаємо, а "Севастополь - російське місто". Кремлівський дах шарудить шифером так, що весь світ здригається від сміху. Дітлахи, ви там зовсім вижили з розуму. Тому що повертати доведеться все відразу, а не частинами. І з Донбасу йти доведеться. І з Сирії. А потім - платити, платити, платити", - зазначив він.

Сотник підкреслив, що ставлення до Росії зміниться тільки "через головні похорони і поминки по путінізму".

"Не думаю, що на цих поминках хтось буде проливати гіркі сльози по покійному. Але розщедритися доведеться щедро. А поки слухаємо шифер. Шарудить, собака. Смішно шарудить", - додав він.

"Тимчасово виконуючий обов'язки губернатора" Севастополя Дмитро Овсянников заявив сьогодні про намір визначити межі з Кримом до початку 2018 року. Він зазначив, що це "не має жорсткого і термінового характеру".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...