З архіву ПУ. Лавров сказиться від люті: Російські дипломати опублікували карту, на якій "віддали" Крим Україні (фото)

Представництво України в ООН подякувало російським дипломатам за шляхетний жест.

Ілюстрація:УкрінформПосольство Російської Федерації в Танзанії показало карту країни без окупованого українського Криму. Відповідне зображення опубліковано в мікроблозі диппредставництва в Twitter, передають Патріоти України.

Так, дипломати зобразили російську територію, наклавши її на країни Африки і Близького Сходу. Анексований Крим на карті, на відміну від багатьох іноземних фірм, які втрапили в скандал, вони не зобразили.

Представництво України в ООН подякувало російським дипломатам за шляхетний жест, на який вони пішли попри заяви влади РФ про "законність" захоплення українського півострова.

"Висловлюємо повагу російському посольству в Танзанії і представництву Росії в ООН за коректну карту, де Крим належить Україні", - сказано в повідомленні.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...